P r i n t   y o u r   p h o t o s !

 

Computers kunnen crashen, digitale mappen kunnen verloren raken waardoor foto’s lastig terug te vinden zijn. Foto's zijn niet bedoeld om digitaal te blijven...

 

Ik ben enorm trots op de prachtige luxe fine-art albums van mijn leverancier. Ze zijn alleen verkrijgbaar via de professionele fotograaf. De albums hebben scherpe afdrukken van de hoogst mogelijke kwaliteit, diepe kleuren en fine-art papier; dik, mat papier waarbij lichtbronnen niet weerkaatsen. Een 'boekwerk' vakkundig met de hand gemaakt, in Nederland.

 

Graag laat ik je zien en ervaren waarom je juist voor dit product zou kunnen kiezen. Ik heb diverse voorbeeldalbums om in te kijken en kleurstalen om zo een album samen te stellen dat volledig naar eigen wens is. Ieder album is maatwerk. Daarom staat er bij tarieven een indicatie voor een prijs van een shoot inclusief een 20x20 album met 15 spreads (30 pagina's). 

 

Maar er zijn veel opties: wil je liever meer spreads? Leer in plaats van linnen cover? Een 25x25 of 30x30 album? Een naam, datum of andere text op de voorkant ingegraveerd? Een mooie bewaardoos bij het album? Ik maak graag een passend voorstel voor een album bij de shoot. Je kunt zelf beslissen welke foto's in het album komen. Pas bij 100% tevredenheid en goedkeuring gaat het album naar de printer. 

 

Ook weten hoe het album er voor je uit zou kunnen zien? Vraag vrijblijvend een voorstel aan bij boeking of achteraf na de shoot.