Druk... :)

Het was een geweldig najaar. Met bijzondere familiereportages, een prachtige bruiloft in hartje herfst en als afsluiter leuke newborn en lifestyle shoots. Momenteel worden de laatste albums besteld, lopende shoots afgemaakt en verzonden naar mijn lieve klanten, de administratie bijgewerkt (want ook dat moet helaas gebeuren) en de balans opgemaakt. Hierdoor heb ik niet veel tijd gehad om mijn blog bij te houden.  

 

Maar na alle drukte is het halverwege december gelukkig ook tijd voor een beetje rust. Ik kijk uit naar de fijne dagen rondom kerst. Quality time met familie en vrienden. Tijd voor lekker eten en een goed glas wijn. Daarom heb ik van vrijdag 21 december t/m zondag 6 januari kerstvakantie. Neem je in deze periode contact op, dan kan het wat langer duren voordat je reactie hebt. 

 

Ook wordt de kerstvakantie een periode om mijn website bij te werken zodat ook recente foto's te bewonderen zijn. Tijd om nieuwe ideeën uit te werken. Daarnaast is het alvast goed om te weten dat per 1 januari 2019 mijn tarieven worden verhoogd voor alle shoots. De tarieven voor bruiloften in 2019 blijven staan. Maar binnenkort dus meer informatie hierover... ;)

 

kerstwens fotograaf holten fotograaf ommen fotograaf raalte fotograaf hellendoorn fotograaf nijverdal newborn fotograaf twente fotograaf salland