natuurlijk & liefdevol

 

Kernwoorden die van toepassing zijn op mijn stijl van fotograferen. Gebruik maken van natuurlijk licht, het liefste op prachtige locaties in de natuur. In mijn reportages probeer ik vooral het gevoel vast te leggen.


Naast mijn baan in het onderwijs is fotograferen mijn passie. Vanuit mijn woonplaats in Nijverdal fotografeer ik in heel Overijssel: Raalte, Zwolle, Deventer, Holten, Wierden, Ommen, Almelo, Hengelo, Enschede en omstreken. Woon je buiten Overijssel? Dan is een shoot boekbaar in overleg.

 

Op deze website kun je mijn portfolio bekijken. Wil je meer informatie over een fotoshoot of reportage? Neem dan gerust contact op via mail of telefoon. 

 

Maaike Veldhuis

 

E: info@maaikeveldhuis.nl

T: 0548 546555

 

Maaike Veldhuis Fotografie Nijverdal Overijssel Fotograaf Wierden Fotograaf Raalte Fotograaf Zwolle Fotograaf Holten

 

Vanwege het hoge aantal corona-besmettingen neem ik op dit moment zeer beperkt nieuwe shoots aan voor najaar 2020 / voorjaar 2021. Reeds geboekte shoots blijven staan en voor cadeaubonnen is ook plek gereserveerd.

 

Alle shoots zijn alleen mogelijk in kleine setting, wanneer mogelijk het liefste buiten. Trouwreportages zijn boekbaar vanaf september 2021.Bij alle reportages werk ik volgens de richtlijnen en adviezen vanuit het RIVM en de GGD. 

 

Ik hoop op jullie begrip hiervoor. Samen staan we sterk tegen corona!

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.