Sunset Shoots

Zonsondergang is toch wel het mooiste moment van de dag. Het bekende 'gouden uurtje' is er in alle seizoenen van het jaar, uiteraard mits de zon schijnt. Fotografen zijn er gek op omdat er dan gespeeld kan worden met het licht. Geen harde belichting maar een prachtige warme gouden gloed. Gezien het goede weer van de afgelopen dagen werd het nodig tijd voor een nieuwe sunset shoot. Een prachtige mama met lieve baby van 3 maanden oud in een mooi veld en ik waande mij tijdens het bewerken bijna in Toscane of Frankrijk...

 

 

Deze sessies zijn in alle shoots te boeken. Ze kunnen ook een gaaf alternatief zijn voor een newbornshoot, zoals hierboven goed te zien is. 

 

Interesse in een Sunset sessie? Omdat het weer lastig te voorspellen is bied ik deze speciale shoots juist last-minute aan. Via Instagram (en soms Facebook) post ik een oproep wanneer de weersvoorspelling gunstig lijkt en mijn agenda leeg is. Vergeet dan dus zeker niet om me te volgen / liken om op de hoogte te zijn van de nieuwste data. :)