j u l l i e   g a a n   t r o u w e n 

 

van harte gefeliciteerd!

 

Journalistiek, romantisch en natuurlijk. Zo zou ik mijn trouwfotografie het liefst omschrijven. Persoonlijk, van het eerste gesprek tot aan aflevering van jullie trouwalbum. Mijn portfolio is te zien bij wedding, maar kijk voor een gehele bruiloft in beeld ook nog even bij news. Spreekt dit jullie aan? Neem dan gerust contact op om te kijken of jullie trouwdatum beschikbaar is.

 

 

l e t ‘ s  m e e t !

 

Graag ontmoet ik jullie eerst voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Ik ben benieuwd naar wie jullie zijn en naar hoe jullie dag gaat verlopen. Maar we bespreken ook wat jullie verwachtingen en wensen ten aanzien van de fotografie zijn. Daarnaast is het voor mij mogelijk om uit te leggen hoe ik werk. Zo kunnen we kijken of dit bij jullie ideeën aansluit. Ook kunnen jullie de demo-albums inzien zodat jullie een kunnen ervaren hoe het eindproduct eruit zal zien.

 

Klikt het en zijn jullie enthousiast? Laten we dan de datum vastleggen. Willen jullie liever nog even nadenken? Geen probleem, ik hoor het graag wanneer jullie eruit zijn. 

 

 

i n v e s t m e n t   w e d d i n g   2 0 2 0 / 2 0 2 1

 

b a s i s 

6 uur fotografie | € 1250,-

Preview van 20 foto's binnen 5 dagen

Circa 200 bewerkte foto's op USB-stick

Prachtig linnen fine-art album van 15x15, 20 spreads (40 pagina's)

 

c o m p l e e t

8 uur fotografie | € 1650,- 

Preview van 20 foto's binnen 5 dagen

Circa 300 bewerkte foto's op USB-stick

Prachtig linnen fine-art album van 25x25, 20 spreads (40 pagina's)

 

> 8 uur upgraden | € 75,- per uur

 

Maar een bruiloft blijft maatwerk. Hebben jullie liever een groter album, leer in plaats van linnen cover, een uitbreiding van spreads? Informeer gerust naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten...